romantiukus_k_nyvek_1397208662.jpg_1005x843

Szeretnél német nyelvű könyveket vásárolni az eredeti árak töredékéért? http://inkakonyvek.hu/ 

Az INKA könyvek webáruház idegen nyelvű használt könyvek értékesítésével szeretne segíteni a nyelvet oktatóknak, gyakorlóknak, nyelvtanulóknak, illetve azoknak, akik szívesen olvasnak idegen nyelven. Itt mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő témát.

A kötetek ugyan nem újak, de többségük nagyon jó állapotú, és néhány talán már boltokban sem kapható, vagy az új kiadás jóval drágábban vásárolható meg!

Nyelvet tanulnál? Gyakorolnál? Kifejezéseket keresel? Szókincset bővítenél? Minden lehetőségre van megoldás, ugyanis a könyvek között megtalálhatóak: mesekönyvek, könnyed szövegezésű ifjúsági kötetek, izgalmas krimik, thrillerek, de a romantikus, családi, életrajzi és történelmi regények is szép számmal találhatóak meg a webáruházban.

http://inkakonyvek.hu/ 

Szerző: _INKA_  2014.04.11. 11:48 Szólj hozzá!

Címkék: könyv német könyvek német könyv használt könyv német nyelvű könyvek németül olvasni idegen nyelvű könyvek német regény német krimi németkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassunknemetul.blog.hu/api/trackback/id/tr266015468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása